Elektrische zit/sta werkplekken waardevolle investering voor welzijn van medewerkers

Elektrische zit/sta werkplekken zijn verstelbare bureaus die de gebruiker de mogelijkheid bieden om te werken terwijl ze zitten of staan, afhankelijk van hun voorkeur en behoeften. Deze bureaus hebben meestal een elektrische motor die de hoogte van het bureaublad kan verstellen met behulp van een bedieningspaneel.

De voordelen van het gebruik van een elektrische zit/sta werkplek zijn onder meer:

Verbeterde gezondheid: Het afwisselen tussen zitten en staan tijdens het werken kan de bloedsomloop verbeteren, de spieren activeren en de kans op gezondheidsproblemen zoals obesitas en hart- en vaatziekten verminderen.

Verhoogde productiviteit: Het gebruik van een zit/sta werkplek kan de productiviteit verhogen door de gebruiker meer energie te geven en de concentratie te verbeteren.

Comfort: Het kunnen afwisselen tussen zitten en staan kan de druk op de rug en de benen verminderen en zo het comfort tijdens het werken verbeteren.

Flexibiliteit: Elektrische zit/sta werkplekken zijn verstelbaar, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende lichaamslengtes en werkposities. Dit maakt het gemakkelijker om de werkplek aan te passen aan individuele behoeften en voorkeuren.

Elektrische zit/sta werkplek 65-130 voorzien van 2 motoren: Al vanaf 650,- 160×80 cm in diverse kleuren leverbaar.